We use our passion to create a

unique piece !


Over mezelfHet Verhaal achter Made by "em" meWat begon als een leuke hobby een aantal jaar geleden (2017) is ondertussen een echte passie geworden.


In het prille begin kon je me vinden op allerlei marktjes, maar het bleef  kriebelen om een winkeltje te hebben.

In juni 2019 heb ik die droom werkelijkheid kunnen maken met de opening van mijn eigen winkeltje.

Een uniek concept en een ware beleving op zich want je komt winkelen in een authentieke houten woonwagen. 

Een webshop, kon als kers op de taart, niet ontbreken.


In het dagelijks leven ben ik mama van een prachtige dochter van 15 jaar en werk ik als verpleegkundige in de ontwaakzaal van het Universitair Ziekenhuis te Gent. Met momenten toch wel een zware job. 

Ik ben graag creatief bezig en met de oorbelletjes bezig zijn brengt me tot rust. Mijn creaties zijn eigentijds, stijlvol, uniek en vooral heel betaalbaar. Voor elke gelegenheid vind je steeds het juiste juweel bij mij terug.


Bent U op zoek naar een specifiek juweel voor bijvoorbeeld een huwelijk of communiefeest, dan kan je bij mij ook terecht voor een individueel op maat gemaakt juweel.


Ik werk met nikkel- en cadmiumvrije metalen met daarover een kwalitatieve coating. De materialen worden door mij geselecteerd en gecombineerd. 


Koop je een juweeltje van mij, dan mag je er zeker van zijn dat het met veel zorg en liefde is gemaakt.Neem gerust een kijkje en aarzel niet om te bestellen!


Emmy


XBelgisch

Handgemaakt

Anti-allergisch

Nikkelvrij